Το περιεχόμενό μας απευθύνεται σε ενηλίκους.
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την ηλικία σας :
Προϊόντα Θεραπευτικής Κάνναβης
210 7103967

Τρόποι Αποστολής

 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί μόνο διαδικτυακά και δεν υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από αυτό. 

 

Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής σε οποιοδήποτε σημείο της ελληνικής επικράτειας ανέρχονται στο ποσό των 3 € και ισχύουν για πληρωμή μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, μέσω paypal και μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Όσον αφορά την περίπτωση αντικαταβολής εντός Ελλάδος τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στο ποσό των 4 €.

Η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν μεταφορά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 39 €. Η υπηρεσία δεν ισχύει στην περίπτωση της αντικαταβολής. Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν μόνο για την Ελλάδα και όχι για το εξωτερικό.

 

Χρόνος Παράδοσης και Απόθεμα

Στην περίπτωση που στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για το εκάστοτε προϊόν αναγράφεται στην διαθεσιμότητα «Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες», αυτό σημαίνει ότι είναι ετοιμοπαράδοτη η παραγγελία και η αποστολή της πραγματοποιείται εντός της ημέρας ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περίπτωση που αναγράφεται στην διαθεσιμότητα «4 έως 10 ημέρες», αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης θα έχει παραλάβει την παραγγελία την 10η εργάσιμη ημέρα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απόθεμα και εντούτοις πραγματοποιηθεί παραγγελία τότε ο πελάτης ενημερώνεται σχετικά.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι και τις 15:00 μ.μ., θα αποστέλλονται την ίδια ημέρα στην εταιρεία courier για την πιο σύντομη παράδοση τους.

 

Ταχυμεταφορές και Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από την συνεργαζόμενη εταιρεία Γενική Ταχυδρομική ή εταιρείες συνεργαζόμενες με την ανωτέρα εταιρεία στις οποίες η εταιρεία Hemp House προωθεί τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών έτσι ώστε να καθίσταται εφικτή η παράδοση και εκτέλεση των παραγγελιών. Σημειώνεται ότι καθυστερήσεις στην παραγγελία ενδέχεται να υπάρχουν για τους παρακάτω λόγους:

- Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών ή σε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσουν την μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας στον τελικό αποδέκτη-πελάτη. Από τη στιγμή που τα εμπορεύματα παραδίδονται από την Hemp House στην συνεργαζόμενη μεταφορική για λογαριασμό του αγοραστή, είτε παραλαμβάνονται από τον ίδιο είτε από εκπρόσωπό του. Απαλλασσόμαστε από οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με καθυστέρηση, απώλεια, φθορές ή κλοπή των προϊόντων ή των συσκευασιών τους.

- Το προϊόν έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο προς πώληση.

- Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή μέσω e mail ή sms επικοινωνία με τον πελάτη, όπως αναφορικά π.χ. έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία του, είτε αναφορικά με το προϊόν, είτε με την πληρωμή του.

 

Στις περισσότερες περιπτώσεις η Hemp House θα επικοινωνεί με τον πελάτη προς ενημέρωση ή να του παρασχεθεί κάποια εναλλακτική λύση.

© Developed by Jetnet