Το περιεχόμενό μας απευθύνεται σε ενηλίκους.
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την ηλικία σας :
Προϊόντα Θεραπευτικής Κάνναβης
210 7103967

Η Εταιρεία

 

Το Hemp House είναι ένα αμιγώς Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που εδρεύει στην Αθήνα.

Δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021 με στόχο τις καλύτερες και πιο υγιεινές εναλλακτικές λύσεις με προϊόντα που περιέχουν αποκλειστικά κανναβιδιόλη (CBD).

Αποστολή μας είναι να αλλάξει την κατανόηση και τη νοοτροπία του κοινού σχετικά με το φυτό της κάνναβης και να εξηγήσει στο κοινό πως μπορούμε όλοι να επωφεληθούμε σε καθημερινή βάση από αυτό, βελτιώνοντας σημαντικά το επίπεδο ζωής μας.

Συνεργαζόμαστε κυρίως με Ελληνικές εταιρείες και Έλληνες παραγωγούς προς όφελος των αγροτών μας και του συνόλου, αλλά και εταιρείες της Ε.Ε., πάντα στα πλαίσια που επιτρέπει ο νόμος, και παρέχουμε μόνο πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα που έρχονται σε συνεχείς εργαστηριακούς ελέγχους από αρμόδιους φορείς.

Προσπαθούμε να έχουμε χαμηλά τις τιμές μας διευκολύνοντας την πρόσβαση όλων σε προϊόντα CBD και προϊόντα κάνναβης ανώτερης ποιότητας.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, όπου θα έχετε την δυνατότητα να μάθετε περισσότερα για την κανναβιδιόλη (CBD) και θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες που έχετε γύρω από τα προϊόντα μας, είτε για γενικά θέματα όπως τρόπους αποστολής η τρόπους πληρωμής. Οτιδήποτε χρειαστείτε στείλτε μας ένα μήνυμά μεσώ του email μας info@hemphouse.gr ή καλέστε μας στο 210 7103967.

© Developed by Jetnet